Το efygan.gr ξεκινάει σήμερα τον κύκλο  παρουσιάσεων των επαγγελματιών του χώρου με τα Αθηναϊκά γραφεία τελετών Πρινέα. Μια οικογένεια τελεταρχών από τις παλαιότερες στην Ελλάδα, καθώς το 2018 συμπληρώνει αισίως 80 χρόνια ευδόκιμης λειτουργίας! 

Ο κ. Αντώνης Πρινέας - από τη νεότερη γενιά της οικογένειας - μας επισημαίνει "Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των επικήδειων υπηρεσιών από το 1938. Όλα αυτά τα χρόνια παρέχουμε υπηρεσίες με την υψηλότερη ποιότητα, πάντοτε προσαρμοσμένες στην οικονομική δυνατότητα των οικογενειών που μας εμπιστεύονται, και συγχρόνως με απόλυτο σεβασμό και επαγγελματισμό προς τον συνάνθρωπο. Η φιλοσοφία μας, για τον τρόπο λειτουργίας των επικήδειων υπηρεσιών, στηρίζεται στο ήθος και την αξιοπρέπεια που θα πρέπει να διέπουν ένα γραφείο οργάνωσης τελετών, αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που κατέχουμε ηγετικό ρόλο στον τομέα αυτό. Στόχος μας είναι η άμεση και ολοκληρωμένη εκπλήρωση  των απαιτήσεων των ανθρώπων που απευθύνονται σε εμάς, με απόλυτη επιμέλεια και οργάνωση".

Αξίζει να σημειωθεί ότι να σημειωθεί ότι η ιστορία του γραφείου καταγράφει ένας πλήθος επώνυμων αθηναίων που η οικογένειά τους εμπιστεύτηκε σε αυτό την φροντίδα του τελευταίου αποχαιρετισμού. 

Η έδρα του οίκου Πρινέα μεταφέρθηκε και λειτουργεί σήμερα σε έναν νέο σύγχρονο χώρο, στην περιοχή του Παγκρατίου, στην Λεωφόρο Υμηττού 132 απέναντι από την εκκλησία του προφήτη Ηλία. Ο κ. Πρινέας σημειώνει ακόμη πως "θέλοντας να συνεχίσουμε το έργο όλων αυτών των χρόνων αποφασίσαμε να αναπτυχθούμε ανοίγοντας και δεύτερο γραφείο στην περιοχή της Ηλιούπολης στην Λεωφόρο Πρωτόπαππα 51. Στα πλάνα μας είναι να αναπτύξουμε και άλλο το δίκτυό μας μέσα στα επόμενα χρόνια".

Σημαντική ιστορική παράμετρος είναι ότι το πρώτο γραφείο άνοιξε στην οδό Χρεμωνίδου στο Παγκράτι και στη συνέχεια λειτούργησαν άλλα δεκατρία σε όλη την Αττική. Το εντυπωσιακό στοιχείο, τέλος, είναι πως η επιχείρηση δεν διέκοψε τις δραστηριότητές της ούτε στην περίοδο της ναζιστικής κατοχής και του πολέμου.

Αργύρης Παλαιολόγος

Τρόποι επικοινωνίας:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Υμηττού 132 (Έναντι Προφήτη Ηλία) 

116 35 Αθήνα  Παγκράτι

Τηλέφωνο: 210 75.10.100 - 210 75.13.588

Fax 210 75.13.224

prineasoffice@gmail.com

ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Λ. Πρωτόπαππα 51

163 42 Ηλιούπολη 

Τηλέφωνο: 210 99.38.007

prineasoffice@gmail.com